Terug naar ONZEVRIENDENGROEP Bericht schrijven
Bericht 9 t/m 28 van 68
Naam een gedupeerde
Datum 16-06-2004 19:06:11

Niet het fietsen heeft ons aan de spierpijn geholpen. Het in de touwen hangen was minder bevordelijk voor mijn arme zielig armpjes.

Het was overigens wel helemaal toppie

Met de groeten aan vrouw en kind

Naam Frank
Datum 15-06-2004 19:23:19

Hallo Allemaal,

Ik heb begrepen dat ook de zondag een geslaagde dag was bij Aqua indoor in Arnhem. Ik hoop dat jullie het allemaal goed naar je zin hebben gehad en niet te veel spier- of andere pijnen hebt opgelopen van het fietsen.

Ik ben zondag naar Praag gereden waar ik om 1830 uur aankwam (860km, lekker kunnen doortuffen). Maandag en dinsdag overleg gehad met diverse klanten en mogelijk toekomstige klanten. Woensdag nog eentje en dan maar weer gauw naar vrouw en kind.

Ik spreek jullie allemaal snel weer.

Groeten uit Praag,

Frank

Naam Tanja
Datum 12-06-2004 11:37:19

Ha die Frans, zit je zover weg voor je vakantie of voor je werk.
En wanneer ben je weer een tijdje in ons land.
Dan kunnen wij tenminste onze schuld nog eens gaan inlossen.

Groetjes

Ik hoop dat je het goed naar je zin heb.

Naam Melanie
Datum 10-06-2004 20:45:58

Hoi Frans,

Ik heb het gelezen........weet alleen niet of je al geland bent, al weer thuis zit of misschien alweer in het volgende vliegtuig ergens anders heen.
Was/is het leuk daar ?

Groetjes, Melanie

Naam Frans san
Datum 10-06-2004 02:17:19

Een hele goede morgen,

alles goed ?
Ik ben benieuwd of iemand dit leest voordat ik weer in Nederland ben.
En of Japan nu op de lijst staat in Nedstat.

Sayonara

Naam Frans
Datum 18-04-2004 17:09:29

Volgende keer beter Carel.

Maar uiteindellijk heb je toch niets gemist...
dus de komende tijd iets vaker kijken en snel reageren.

Doei

Naam meerdere personen
Datum 14-04-2004 22:51:33

Hé Marco, zijn wij zo actief om een kijkje te wagen bij Kom in de kas, geen Marco te bekennen. Hoe kan dat nou?

Naam Webmaster
Datum 29-03-2004 17:21:07

Je moet nou niet te veel gaan eisen Frank!!!
Hiunf*ckingdai of niets.
De Webmaster

Naam Frank
Datum 29-03-2004 16:27:39

Beste Makers van de site,

Alhoewel Hyundai bij jullie een aanzienlijke emotionele waarde moet hebben, kunnen jullie de link hiervan aanpassen naar OPEL.

Linda rijdt sinds mid-januari in een Opel Agila, vandaar.

Groeten,

Frank en Linda

Naam Marco Vijverberg
Datum 27-02-2004 12:45:28

In het weekend van 3 en 4 april is het weer "kom in de kas". De lokatie is weer het zelfde als 5 jaar geleden, namelijk De Kreekrug. Als jullie zin hebben in een rondleiding door ons bedrijf moeten jullie dat even laten weten. Als jullie een keer het nieuwe bedrijf aan de Herenwerf willen zien moeten we daarvoor een keer een afspraak voor maken. Ik hoor wel van jullie.

Naam Carel&Jacq van Ru...
Datum 07-02-2004 10:23:09

De homepagina van de drekrees is verplaatst naar www.drekrees.nl hier kan direct worden aangemeld voor de drekrees van 21 aug. 2004

Naam M&M
Datum 15-01-2004 14:01:55

En hier dan een berichtje van ons. Iedereen vroeg erom, dus dan moeten we het maar doen ook. Helaas voor jullie hebben we nog niets echt spannends te melden, dan dat we nu in Singapore zijn (21.00) en hier gratis kunnen internetten. Over 2 uur vliegen we naar Darwin en dan nog een keer overstappen naar Alice Springs. Net even buiten geweest en het voelt hier aan als 32 graden en er waait een warme wind. Nee, ons hoor je niet klagen. Groeten, M&M (the first)

Naam frank
Datum 05-01-2004 19:34:02

Je kunt mij ook toevoegen als potentiële mee/hardloper. De trainingen zullen er wel bij inschieten, maar we proberen het toch maar.Groeten, Frank

Naam H. Loper
Datum 03-01-2004 18:46:17

Dat komt waarschijnlijk omdat ie nog niet zeker weet of tie wel in Nederland is.

Of misschien durft tie niet

We zullen het zien.

Naam S. Printer
Datum 03-01-2004 18:33:52

Waarom staat er op de nieuwspagina een vraagteken achter Frans zijn naam??????
S. Printer

Naam H. Loper
Datum 02-01-2004 15:56:14

Na een slopende training over het strand wisten ze dat het nog wel een aantal trainingen zou duren voordat de conditie echt op peil zou zijn. Dus de volgende training staat alweer gepland. Uiteraard zijn alle vrienden uitgenodigd om mee te trainen.

Tot de volgende training,

H. Loper

Naam H. Loper
Datum 02-01-2004 15:50:10

En dus werd er op 1 januari ’s avond getraind. De omstandigheden waren abominabel. Sneeuw, wind, vrieskou en drijfzand. De vier moedige mannen trotseerde dit allemaal om toch maar goed voor de dag te komen op de komende Wollebrandcross. Wat zegt U, drijfzand ????
Jawel, aangekomen op het beoogde trainings terrein, was het eerste wat de vier zagen een bord: “LEVENSGEVAARLIJK, DRIJFZAND”.
Zelfs dat hadden ze er voor over om een goede tijd neer te zetten op 7 februari. De wind waaide over het strand als een TGV op de nieuwe hogesnelheidslijn naar Frankrijk. De sneeuw gaf extra licht, maar ook vooral extra kou met zich mee. Om nog maar te zwijgen over de gevaren van de onzichtbare, maar o zo gevaarlijke plekken met drijfzand. Deze waren uiteraard bedekt met een klein laagje sneeuw, waardoor er totaal geen zicht meer op was. Moedig slingerde de vier zich tussen al deze gevaren door naar de pier en terug.

Voor vervolg, zie volgend bericht

Naam H. Loper
Datum 02-01-2004 15:44:48

Voorbereidingen op de Wollebrandcross – Deel 1

Ongeveer een jaar geleden hadden een aantal moedige vrienden uit onze groep het snoode plan om de Wollebrandcross te gaan lopen. En het bleef niet bij een plan, het werd werkelijkheid. Ze gingen de cross ook echt lopen. De één iets sneller dan de ander maar dat mocht de pret niet drukken.

Dit jaar zijn deze plannen er weer. En nu wordt er serieus getraind voordat de wedstrijddag aanbreekt. De eerste trainignsdag, twee weken geleden, werd nog niet zo heel druk bezocht. Alleen de aller fanatiekste lopers waren reeds aanwezig om hun conditie te testen. Of waren het degene die het meest over hun conditie twijfelen ?
De gevolgen van die eerste trainign waren dan ook niet te overzien. Twee dagen spierpijn.
Maar met het nieuwe jaar daar, vonden een, inmiddels groeiend, aantal hardlopers dat het tijd werd voor een tweede training.

Voor vervolg, zie volgend bericht..

Naam Roland Duyvesteijn
Datum 01-01-2004 16:41:33


Nu hebben we eindelijk als "oude" jongeren een heel modern communicatiemedium en nu schrijven er maar heel weinig luitjes in het gastenboek. Alles wat je dwars zit of creatieve hersenspinsels kun je hierop kwijt. Bij de oudjaarsbijeenkomst hebben we ff een balletje opgegooid om volgend jaar virtuele kerstkaarten te versturen via deze website. Volgens de webmasters is het een koud kunstje om de website enigzins aan te passen, zodat we volgend jaar allemaal een digitale kerstgroet kunnen versturen via deze site. Het scheelt onnodig veel heen en weer gestuur van kerstkaarten, terwijl we elkaar allemaal op eerste kerstdag treffen. Graag hoor ik reacties van jullie hoe jullie tegenover dit initiatief staan. Jullie hoeven niet bang te zijn dat het gastenboek overvol dreigt te raken, want er is mij ingefluisterd dat we wel 80 mb aan geheugen direct beschikbaar hebben.
Allemaal de beste wensen voor 2004 en ik zie de reacties wel verschijnen

Naam Roland Duyvesteijn
Datum 22-12-2003 12:35:57

Hans, Frans en Wendy jullie hebben een knap staaltje werk afgeleverd!!! We zijn helemaal bij de tijd met deze grandioze website. nu zijn we weer helemaal op de hoogte van alles wat er binnen de vriendengroep leeft en dit verhoogt natuurlijk weer de teamspirit. weddenschappen kunnen nu ook via dit medium worden afgesloten, en ik ondergetekende heeft de eer om een zelfgebakken appeltaart van Wendy te veroberen. Pas was Estelle Gullit op de tv en ik zei dat die nog niet zo oud was, maar Volgens Wendy van Mil was die zeker 28. Kortom voor mij een makkie om weer niet zelf te hoeven koken. (Tegenprestatie was trouwens een fles wijn, dus daar hoefde ik ook niet de keuken voor in).

Groetjes Roland

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende